İlk 250 büyük firma araştırmasında başvuru süreci başladı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından ‘Bursa İlk 250 Büyük Firma Araştırması’na başvurular başladı. 20 yıldan bu yana gerçekleşen araştırmaya başvurular, 16 Haziran Cuma gününe kadar devam edecek.BTSO’nun kent ekonomisine...

01 Haziran 2017 Perşembe 12:28
İlk 250 büyük firma araştırmasında başvuru süreci başladı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından ‘Bursa İlk 250 Büyük Firma Araştırması’na başvurular başladı. 20 yıldan bu yana gerçekleşen araştırmaya başvurular, 16 Haziran Cuma gününe kadar devam edecek.

banner380

BTSO’nun kent ekonomisine ilişkin saha araştırmalarından ’Bursa İlk 250 Büyük Firma Araştırması’ndageri sayım başladı. Firmaların 2016 yılı verileri doğrultusunda toplam net iç ve dış satış büyüklüklerine göre gerçekleştirilen araştırma, 1997 yılından bu yana düzenli olarak gerçekleştiriliyor.

Firmalar, www.ilk250.org.tr uzantılı internet sitesinden kendilerine verilen kurum numarası ve şifresiyle doldurdukları anket formuyla araştırmaya katılabiliyor. Firmaların ankette doldurdukları verilerin kontrol edilebilmesi için 2016 yılına ait Kurumlar Vergisi beyannamesi ve tahakkuk fişi veya mali müşavir onaylı kapanış bilançosu ve ayrıntılı gelir tablosunun ilk250@btso.org.tr adresine pdf olarak gönderilmesi gerekiyor. Firmaların, başvuruları 16 Haziran 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar devam edecek.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, İlk 250 Büyük Firma Arşatırması’nın Türkiye’nin en önemli ekonomi araştırmalarından biri olduğunu söyledi. 20 yıldır geleneksel hale gelen araştırmanın önemli bir veri kaynağı olduğunu ifade eden Başkan Burkay, “Türkiye’nin en önemli ekonomi araştırmalarından birisi olan ‘Bursa İlk 250 Büyük Firma Araştırma’ çalışması, Bursa’da zaman içinde ekonomik yapının nasıl değiştiğini ortaya koymanın yanı sıra, ihracattan istihdama kadar ayrıntılı bilgileri gözler önüne seriyor. Kent ekonomisine ilişkin en dinamik kesimden gelen ayrıntılı sayısal veriler, kentin ekonomisine de ışık tutuyor. BTSO olarak hem kent hem de ülke ekonomisinin profilini belirleyen araştırmamıza Bursalı firmalarımızın katılmasını bekliyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<