banner359

İnegöl Dünya İle Buluşuyor

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) tarafından 6-7 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan “İnegöl Dünya ile Buluşuyor” projesinin tanıtımı yapıldı. İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ, 150 ülkeye ihraç edilen İnegöl mobilyasının...

29 Ekim 2015 Perşembe 17:33
İnegöl Dünya İle Buluşuyor
İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) tarafından 6-7 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan “İnegöl Dünya ile Buluşuyor” projesinin tanıtımı yapıldı. İ
MOS Başkanı Yavuz Uğurdağ, 150 ülkeye ihraç edilen İnegöl mobilyasının daha fazla tanıtımı ve yeni pazarlara ulaşması maksadıyla organize ettikleri “İnegöl Dünya ile Buluşuyor” faaliyetlerinin ilkini 6-7 Kasım 2015 tarihinde gerçekleştireceklerini bildirdi. Dernek merkezinde yönetim kurulu ve dernek üyeleriyle birlikte bir basın toplantısı düzenleyen Uğurdağ, “İnegöl, 2 milyon metrekare üretim alanı, en yüksek üretim teknolojisi, 30 bin kişilik sahasında uzmanlaşmış çalışanı, 2 binin üzerinde üretici firmasıyla Türkiye’nin mobilya ihracatının yüzde 40’ına yakınını karşılama kapasitesine sahip. 150 ülkeye ihraç edilen İnegöl mobilyasının daha fazla tanıtımı ve yeni pazarlara ulaşması maksadıyla tertiplediğimiz İnegöl Dünya ile Buluşuyor faaliyetlerinin ilkini 6-7 Kasım 2015 tarihinde gerçekleştireceğiz” dedi.
Bu buluşmalar dizisinin Türkiye’nin en önemli mobilya üretim merkezi olan İnegöl’ün tanıtımına büyük katkı sağlayacağına inandıklarını belirten Uğurdağ, “Bugüne kadar yaptığımız bütün faaliyetlerde olduğu gibi hedefimiz kentimizin tüm değerleri ile birlikte tanıtılmasıdır. Bu projemiz 5 kıta 5 toplantı olarak kurgulanmaktadır. İlkinin Afrika olmasının sebebi ise, İnegöl mobilyasının pazar çeşitliliğini arttırmak için hedef aldığımız Afrika ülkeleri ile daha yakın ilişki kurabilmektir” diye konuştu.
AFRİKA KITASINDAN 29 ÜLKE KATILACAK
Projeye destek veren İnegöl Kaymakamı Ali Akça ve İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür eden Yavuz Uğurdağ, 6-7 Kasım tarihleri arasında yapılacak buluşmaya Angola Cumhuriyeti’nden Burundi Cumhuriyeti’ne kadar 20 ülke temsilcisinin katılacağını dile getirdi. Uğurdağ, ziyaretçilerin ayrıca Türkiye’nin en uzun süreli mobilya fuarı durumun da olan ve bu yıl 34’sü düzenlenen MODEF Fuarı ile birlikte İnegöl Belediyesi tarafından kurulan Türkiye’nin ilk Mobilya ve Ağaç Sanayi Müzesi’ni de ziyaret edeceğini sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<