İnsan Kaynakları Ve İstihdam Fuarına Dev Katılım

Üç gün boyunca iş arayanlar ile işverenleri tek bir çatı altında buluşturan 4. Bursa İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması (BİİB’2015), 165 firmanın katılımı ve yaklaşık 28 bin kişinin ziyaretiyle sona erdi.Bursa Büyükşehir Belediyesi,...

06 Aralık 2015 Pazar 10:41
İnsan Kaynakları Ve İstihdam Fuarına Dev Katılım
Üç gün boyunca iş arayanlar ile işverenleri tek bir çatı altında buluşturan 4. Bursa İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması (BİİB’2015), 165 firmanın katılımı ve yaklaşık 28 bin kişinin ziyaretiyle sona erdi.
Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Valiliği, Bursa Kent Konseyi, Bursa Çalışma ve İş Kurumu (İş-Kur Bursa) ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) ortaklığında hazırlanan BİİB’2015, 3 gün boyunca Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde (Merinos AKKM) devam etti. 165 firmanın 189 stantla katıldığı, 3 konferans, 35 tane firma sunumu, 16 tane sertifikalı eğitim programıyla dolu dolu geçen buluşma, stant alanında firma yetkililerine katılım sertifikası dağıtımıyla sona erdi. Sertifikalar, Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, İş-Kur Bursa İl Müdürü Kasım Tilki, Büyükşehir iştiraklerinden Binted Genel Müdürü Birgül Yıldız Günay, Bursa Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Lütfi Taşcı tarafından teslim edilirken, firma yetkilileri Bursa İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması’nı düzenledikleri için kurumlara teşekkür etti. Üç gün boyunca yaklaşık 28 bin insanın ziyaret ettiği buluşmanın, istihdam konusuna katkıda bulunması bekleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<