İş dünyasına dijital okur-yazarlık dersi

ULUTEK Teknoloji Geliştirme Bölgesi, iş dünyasına yönelik olarak dijital okur-yazarlık eğitim programı başlatıyor.ULUTEK Müdürü Prof. Dr. Mehmet Kanık, dijital teknolojilerin son yıllarda çok hızlı bir şekilde hayatın ayrılmaz bir parçası...

05 Nisan 2017 Çarşamba 11:16
İş dünyasına dijital okur-yazarlık dersi

ULUTEK Teknoloji Geliştirme Bölgesi, iş dünyasına yönelik olarak dijital okur-yazarlık eğitim programı başlatıyor.

banner380

ULUTEK Müdürü Prof. Dr. Mehmet Kanık, dijital teknolojilerin son yıllarda çok hızlı bir şekilde hayatın ayrılmaz bir parçası haline geldiğini söyledi. ULUTEK Teknopark yönetimi olarak, özellikle iş hayatının yoğun temposu içerisinde teknolojik gelişmelere yeteri kadar zaman ayıramayan işverenler ile yöneticilere yönelik olarak bir dijital okur yazarlık eğitim programı planladıklarını belirten Kanık, eğitimlerin ULUTEK bünyesinde yer alan akıllı "Bilişim Dersliğinde" 15 Nisan 2017 Cumartesi günü uygulamalı olarak başlayacağını söyledi.

Toplam 16 saat olarak planlanan eğitimler, haftalık 4 saat olmak üzere 4 haftada tamamlanacak. Temel bilgisayar eğitimi ve internet güvenliği, dijital ses, resim ve videolar, mahremiyet ve verilerin korunması, fikri mülkiyet, e-ticaret ve üretkenlik, iş hayatında akıllı telefonların kullanımı gibi başlıklar yer alıyor. Programa katılmak isteyenlerin 13 Nisan 2017 akşamına kadar www.ulutek.com.tr adresinden kayıt yaptırmaları gerekiyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<