banner359

İTSO İzmir Ekonomi Üniversitesi ile indirim protokolü imzaladı

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ile İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ), indirim protokolü imzaladı.İTSO Başkanı Metin Anıl ve İEÜ Mütevelli Heyet Başkanı Ekrem Demirtaş arasında imzalanan protokolle İTSO üyelerinin birinci derece...

20 Ağustos 2016 Cumartesi 15:06
İTSO İzmir Ekonomi Üniversitesi ile indirim protokolü imzaladı
İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ile İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ), indirim protokolü imzaladı.
İTSO Başkanı Metin Anıl ve İEÜ Mütevelli Heyet Başkanı Ekrem Demirtaş arasında imzalanan protokolle İTSO üyelerinin birinci derece yakınlarına yıllık yüzde 15 indirim yapılacak. Metin Anıl, İEÜ ile imzalanan iş birliği protokolünün amacının İnegöl’e eğitim alanında farklı bakış açısı sunmak olduğunu belirterek, “İEÜ, İzmir Ticaret Odası Eğitim ve Sağlık Vakfı tarafından kurulan bir üniversitedir. İş dünyasının ihtiyaçlarını karşılamak üzere girişimci yetiştiren, en az 2 yabancı dili iyi konuşan mezunlar yetiştiren bu üniversitemizden üyelerimizin yakınlarının indirimli yararlanmasını arzu ettik” dedi.
İEÜ bünyesinde iş hayatıyla ilgili çok değerli fakülteler ve araştırma birimleri bulunduğuna dikkat çeken Metin Anıl, “Bu seçkin kurumla iş birliği yapmanın İnegöl ekonomisine önemli katkılar sağlayacağı düşüncesiyle böyle bir iş birliğine gittik” dedi.
İş dünyasının yetişmiş elemana ihtiyaç duyduğuna dikkat çeken Başkan Ekrem Demirtaş ise, mezun öğrencilerin işe girdiği anda hizmet vermeye başladığını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<