banner359

İTSO’dan “maliyet yönetimi” eğitimi

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), üyelerinin kendilerini geliştirmeleri için eğitim seminerlerine devam ediyor.40 saatlik “Maliyet Muhasebesi ve Maliyet Yönetimi Eğitimi” 80 kursiyerin iştirakiyle başladı. 25 Kasım tarihine kadar devam...

16 Kasım 2016 Çarşamba 16:06
İTSO’dan “maliyet yönetimi” eğitimi
İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), üyelerinin kendilerini geliştirmeleri için eğitim seminerlerine devam ediyor.
40 saatlik “Maliyet Muhasebesi ve Maliyet Yönetimi Eğitimi” 80 kursiyerin iştirakiyle başladı. 25 Kasım tarihine kadar devam edecek eğitime oda üyesi firmalardan 80 kişi katılıyor. İTSO Başkanı Metin Anıl, eğitimin amacının işletmelerin daha kârlı bir yapıda yönetilmesini sağlamak olduğunu söyledi. İşletmelerin maliyet unsurlarının analiz edilmesi, kârlılığın artırılması ve büyüyerek varlıklarını devam ettirmeleri için yapılacakların detaylı olarak anlatılacağını belirten Anıl, "Odamız konferans salonunda başlattığımız eğitim, Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi İşleme Bölümü Başkanı Doç. Dr. Orhan Bozkurt tarafından veriliyor. Eğitim sırasında katılımcılara maliyet muhasebesi ve yönetimi hakkında bilgi verilecek. Eğitim sonunda başarılı olanlara sertifika verilecek" dedi.
Metin Anıl, işlemelerin maliyet unsurlarının analiz edilmesi, kârlılığın artırılması ve büyüyerek varlıklarını devam ettirmeleri için maliyetlerin doğru yönetilmesinin çok önemli olduğunu söyledi. İTSO’nun üyelerinin ve çeşitli kademelerdeki personellerinin en iyi donanıma sahip olmaları maksadıyla bir dizi eğitim programı yaptığını belirten Başkan Metin Anıl, "İhtiyaç duyulan her alanda eğitimler düzenlemeyi sürdüreceğiz" diye konuştu.
Anıl’ın konuşmasının ardından Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi İşleme Bölümü Başkanı Doç. Dr. Orhan Bozkurt 40 saat sürecek eğitim başladı. 25 Kasım kadar devam edecek eğitime oda üyelerini muhasebe birimlerinde çalışan 80 kişi katılıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<