banner359

Junıo Show Fuarı Bebe Ve Çocuk Modasını Belirleyecek

Bebe ve çocuk konfeksiyonunda yeni trendlerin belirleneceği Junio Show Fuarı, ocak ayında kapılarını açmaya hazırlanıyor.BTSO tarafından TÜYAP ve Bebe Çocuk Konfeksiyon Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) iş birliğiyle 13-17...

20 Ekim 2015 Salı 12:40
Junıo Show Fuarı Bebe Ve Çocuk Modasını Belirleyecek
Bebe ve çocuk konfeksiyonunda yeni trendlerin belirleneceği Junio Show Fuarı, ocak ayında kapılarını açmaya hazırlanıyor.
BTSO tarafından TÜYAP ve Bebe Çocuk Konfeksiyon Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) iş birliğiyle 13-17 Ocak 2016 tarihinde düzenlenecek Junio Show Fuarı, 0-12 yaş arası bebe ve çocuk hazır giyim sektöründe ilkbahar ve yaz döneminin en son trendlerini belirleyecek. Sektörün en iyilerini buluşturan fuarla ilgili bilgilendirme toplantısı Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapıldı. Toplantıya BTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail Kuş, Meclis Başkan Vekili Mesut Okyay, BEKSİAD Başkanı Halil Atalay, meclis ve komite üyeleri ile sektör temsilcileri katıldı.
Junio Show Fuarı’nın Bursa’ya değer katacağını belirten Kuş, BTSO olarak fuarcılık çalışmalarının yeni organizasyonlarla süreceğini dile getirerek, “Ticaret ve sanayi odalarının kuruluş maksadı, üyelerden aldığı güçle o bölgenin ticaret ve sanayinin gelişmesine katkı sunmaktır. Bizler sadece bebe ve çocuk sektörü için değil, bütün sektörler için de önerilere açığız” diye konuştu.
BTSO olarak her zaman üyelerinin yanında yer alacaklarını ifade eden İsmail Kuş, firmaların Ur-Ge projelerine her zaman katılabileceğini istedi. Bebe ve çocuk konfeksiyonu sektörü için Ur-Ge çalışmalarının devam ettiğini belirten Kuş, “Bu projede 34 firmamız yer alıyor. Projeye katılmak isteyen başka firmalarımız da var. Ur-Ge’de firma sınırı yok. Başka firmalar da Ur-Ge yapmak isterse, ikinci bir başvuru yapabiliriz” dedi.
“BTSO LİDERLİĞİNDE YENİ BİR DÖNEME BAŞLADIK”
BEKSİAD Başkanı Halil Atalay, Junio Show Fuarı’nın Bursa ekonomisine büyük katkı sağlayacağını belirtti. BTSO’nun destekleriyle sektörün nabzını tutacak fuarı Bursa’da kalıcı hale getirmek istediklerini kaydeden Atalay, “Nereden nereye geldiğimizi görmemiz lazım. BTSO liderliğinde yeni bir döneme başladık. Firmalarımızın merakla beklediği Junio Show Fuarı’nın Bursa’ya büyük fayda sağlayacağına inanıyorum. Sektörümüze büyük destekler sağladığı için BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
BTSO Meclis Başkan Vekili Mesut Okyay ise sektör temsilcilerinin fuara sahip çıkması gerektiğini belirterek, “Fuarcılık ileriye atılan bir tohumdur. Omuz omuza hareket edersek biz kazançlı çıkarız” dedi.
FİRMALAR TREND ALANLARINDA YARIŞACAK
Bursa’da sektörün merakla beklediği fuarda birbirinden farklı faaliyetler de yer alacak. 5 gün sürecek fuarda bebe çocuk konfeksiyonu sektörü için önemli bir yenilik olan trend alanları da ziyaretçilerle buluşacak. 8 ayrı kategoride yapılacak olan trend alanı yarışması ile firmaların ürünleri yapılacak değerlendirmelerin ardından trend alanında sergilenecek.
Bursa’da bebe çocuk konfeksiyonu sektörüne vizyon kazandıracak olan fuarda, katılımcılara önemli eğitimler ve 2016-2017 trendlerini kendi koleksiyonlarına yansıtmaları için çarpıcı bilgiler verilecek. Yeni dönemin çocuk modasının kalbinin atacağı fuarda ayrıca bebe ve çocuk giyim alanındaki tasarımcıları ve genç yetenekleri keşfetmek, sektördeki üreticileri bir araya getirmek ve sektöre farklı bakış açıları kazandırmak maksadıyla fuarla eş zamanlı olarak, "Junio Show Bebe ve Çocuk Giyim Tasarım Yarışması" düzenlenecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<