Kadın girişimcilerden Taban’a ziyaret

02 Mayıs 2019 Perşembe 15:53 2019-05-02 16:03:23
Kadın girişimcilerden Taban’a ziyaret

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Kadın Girişimciler Kurulu, 31 Mart seçimlerinde göreve gelen İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ı makamında ziyaret ettiler.

Bursa Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu Üyeleri Müfide Karaduman ve Enerjin Baloğlu ile KGK Üyesi Özlem Çelik, Belediye Başkanı Alper Taban’ı 24-25 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan İTSO 4. Kadın Girişimciler Alışveriş Şenliği’ne davet ettiler. Müfide Karaduman, “Başkanımız Alper Taban, 31 Mart tarihinde girdiği seçimlerde İnegöl Belediye Başkanı seçilerek göreve geldi. Kendisine görevlerinde başarılar dilemek ve ilçemizdeki kadın girişimcilerin sayısının artırılmasına yönelik yapılabilecek çalışmalar hakkında istişâre etmek için ziyarette bulunuyoruz. Ayrıca, 24-25 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz İTSO 4. Kadın Girişimciler Alışveriş Şenliği açılışımızda Başkanımızı da aramızda görmekten onur duyacağız. Birbirimize vereceğimiz desteklerle kadın girişimcilerimize yeni yollar açacağımızı düşünüyoruz” dedi.

banner380

Belediye Başkanı Alper Taban ise, ziyaretlerinden dolayı KGK üyelerine teşekkür ederek, kadın girişimciliğinin önünün açılması hususunda yapılacak çalışmalara destek vereceklerini ifade etti.

Son Güncelleme: 02.05.2019 16:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<