banner359

Karacabey Belediyesi’nden Nestle ile iş birliği

Bursa’nın Karacabey Belediyesi, Nestle ile iş birliği yapacak.Nestle Fabrika Müdürü Oktay Cömert, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret etti. Ziyarette ortaklaşa gerçekleştirilebilecek projeler masaya yatırıldı. Özkan, ilçeye...

04 Nisan 2017 Salı 14:21
Karacabey Belediyesi’nden Nestle ile iş birliği

Bursa’nın Karacabey Belediyesi, Nestle ile iş birliği yapacak.

Nestle Fabrika Müdürü Oktay Cömert, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret etti. Ziyarette ortaklaşa gerçekleştirilebilecek projeler masaya yatırıldı. Özkan, ilçeye önemli yatırımlar çekmek için resmi ve özel kurum nezdinde başlattıkları girişimlere büyük önem verdiklerini kaydetti. Özkan, çevre dostu sanayicinin ilçeye çekilmesi ve Karacabey’deki mevcut yatırımların daha da geliştirilmesi için çalıştıklarını söyledi. Oktay Cömert de, Karacabey’in son dönemde elde ettiği başarıların kayda değer olduğunu belirterek, iş birliği yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<