banner359

Koza Altın’a 550 Bin Lira Vergi Cezası

Maliye Bakanlığı Koza Altın’a 550 bin TL vergi cezası verdi. Koza Altın vergi cezasına itiraz edilmeyerek vadesinde ilgili vergi dairesine ödeme yapılacağını duyurdu. Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Vergi Müfettişleri tarafından...

11 Ağustos 2014 Pazartesi 11:11
Koza Altın’a 550 Bin Lira Vergi Cezası
Maliye Bakanlığı Koza Altın’a 550 bin TL vergi cezası verdi. Koza Altın vergi cezasına itiraz edilmeyerek vadesinde ilgili vergi dairesine ödeme yapılacağını duyurdu.
Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Vergi Müfettişleri tarafından Koza Altın’a yapılan vergi incelemesi tamamlandı. 2010, 2011 ve 2012 yıllarına ilişkin olarak yapılan inceleme neticesinde verilen 550 bin liralık cezaya Koza Altın’ın itiraz etmeyeceği duyuruldu. Şirket tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Koza Altın Koza Altın İşletmeleri A.Ş. nin 2010, 2011 ve 2012 yıllarına ilişkin olarak ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Vergi Müfettişleri tarafından gerçekleştirilen vergi incelemesi sonuçlanmıştır. İlgili yıllara ilişkin yapılan vergi incelemesinde şirkete ilişkin her türlü iş ve işlem detaylı bir şekilde denetlenmiştir. Yapılan vergi incelemesi sonucunda şirket adına tarh edilen vergi ve cezaların toplamı 550 bin TL ’dir. Sözkonusu tutara itiraz edilmeyerek vadesinde ilgili vergi dairesine ödenecektir."
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<