banner359

Küçük Sanayi Sitesi’nin sorunları çözülüyor

Bursa’nın İnegöl ilçesinde Küçük Sanayi Sitesi’nin sorunları çözülüyor.Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Küçük Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren sanayicilerle bir araya geldi. Sanayi sitesinde alt yapı ve asfalt başta olmak diğer...

18 Ağustos 2016 Perşembe 14:41
Küçük Sanayi Sitesi’nin sorunları çözülüyor
Bursa’nın İnegöl ilçesinde Küçük Sanayi Sitesi’nin sorunları çözülüyor.
Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Küçük Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren sanayicilerle bir araya geldi. Sanayi sitesinde alt yapı ve asfalt başta olmak diğer sıkıntılar görüşülüp, izlenecek yol haritası belirlendi. Başkan Alinur Aktaş, “Ben 12 yıldır belediye başkanıyım. Buradaki arkadaşlarımız da İnegöl mobilyasının 10-12 yılda geldiği noktayı biliyorlar. Bu sürece de şahsımın katkısının neler olduğuna buradaki arkadaşlarımız şahittir. Bunun adı eskiden illegal yapılan fuarlardı. Bana birçok ödül kazandıran MODEF’in nasıl doğduğunu, 25 bin metrekarelik alana nasıl çıktığını, 5 buçuk ayda inşaatın nasıl yapıldığını belki bazı arkadaşlarımız hatırlamıyor olabilir ama bundan 9 sene önce bir lira nakit para olmaksızın kişisel riskler alınarak gerçekleştirilmiştir. Uçak kaldıracağız dendi, uçakla ilgili de destek ve katkılarımızı vermeye çalıştık. 2. OSB dendi, baştan beri orada taraf olan ve risk alan insanlardan biriyim” dedi.
Büyükşehir süreciyle birlikte BUSKİ’den ilk taleplerinin sanayi bölgesinin alt yapısı ve asfaltı olduğunu vurgulayan Alinur Aktaş, “2014 yılından itibaren Büyükşehir yasasıyla alt yapıyla ilgili tüm çalışmalar BUSKİ’de. Benim kimseyi cezalandırmak, kimseyi zor durumda bırakmak gibi bir derdim yok. Ama üretiyorsak bunun atığını da düşünmek zorundayız. Herkesin başına bir zabıta dikmemiz mümkün değil. Herkesin gönlüne zabıtayı koyması lazım” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından BUSKİ’nin sanayi bölgesi için başlattığı Kozluca yolu üzerindeki yatırım da yerinde incelendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<