banner359

Marmarabirlik yeni Genel Müdürü İsmail Acar oldu

Marmarabirlik’te 7 yıldır Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten İsmail Acar Genel Müdürlüğü görevine atandı.Marmarabirlik’te 1990 yılından bu yana görev yapan İsmail Acar, 7 yıldır sürdürdüğü Genel Müdür Yardımcılığı...

06 Haziran 2017 Salı 16:18
Marmarabirlik yeni Genel Müdürü İsmail Acar oldu

Marmarabirlik’te 7 yıldır Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten İsmail Acar Genel Müdürlüğü görevine atandı.

Marmarabirlik’te 1990 yılından bu yana görev yapan İsmail Acar, 7 yıldır sürdürdüğü Genel Müdür Yardımcılığı görevinden genel müdürlüğe getirildi. Acar, bugüne kadar Marmarabirlik bünyesinde çeşitli görevlerde bulundu. Sırasıyla müfettiş yardımcısı, müfettiş, fabrika müdürü ve çeşitli kooperatiflerde müdür olarak görev yaptı.

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu olan Acar’ın yeni görevi, uzun yıllardır görev yaptığı Marmarabirlik camiasında sevinçle karşılandı. Acar, aynı zamanda Yönetim Kurulu Üyeliği görevini de üstlendi.

Marmarabirlik Genel Müdürlüğü’nü 2011 yılından bu yana sürdüren İbrahim Minareci’nin ise Yönetim Kurulu kararıyla görevine son verildiği açıklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<