banner359

Modef EXPO Kapılarını Açtı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 34’üncüsü düzenlenen MODEF Expo 2015 Fuarı, Sağlık Bakanı Müezzinoğlu tarafından açıldı.Belediye Başkanı Alinur Aktaş, onlarca mobilya firmasının yeni tasarımlarını teşhir ettiği MODEF’in açılışında...

03 Kasım 2015 Salı 17:24
Modef EXPO Kapılarını Açtı
Bursa’nın İnegöl ilçesinde 34’üncüsü düzenlenen MODEF Expo 2015 Fuarı, Sağlık Bakanı Müezzinoğlu tarafından açıldı.
Belediye Başkanı Alinur Aktaş, onlarca mobilya firmasının yeni tasarımlarını teşhir ettiği MODEF’in açılışında yaptığı konuşmada, “İnegöl kendi ayakları üzerinde durabilen, örnek alınan, ilklerin şehridir. Anadolu’nun küçük kasabası halinden çıkıp uluslararası arenada ihracat rakamlarıyla, sanayisiyle, ticaretiyle büyük ses getirmiştir. İlçemiz hem İnegöl mobilyası, İnegöl köftesi, ayçekirdeği, Oylat Kaplıcaları ve tarihi mehteri ile bünyesinde büyük değerler çıkarmıştır. Bugün şehir olarak katıldığımız MODEF’te büyük bir heyecanla iş başındayız. İnşallah üretim ve ihracat rakamlarımızı artıracağız. Seçimleri bitirdik, çok mutluyuz. Esnafımız çok mutlu” dedi.
İnegöl’ün adeta mobilya ile yatıp kalktığını söyleyen AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise, “1 hafta önce İTSO Mobilya Meslek Komitesi üyesi arkadaşlarımız bizleri davet ederek beklentilerini ifade ettiler. 2 bine yakın işadamı ve çalışanları çok güzel bir organizasyon yaptılar. Orada şehrin dinamiğine sahip çıkılması bizi çok mutlu etti. 1 Kasım’da çıkan sonuçlarla 2023 hedeflerine doğru İnegöl kendine düşen görevi yerine getirecek” şeklinde konuştu.
Vali Münir Karaloğlu da, “İnegöl sadece Türkiye’de değil dünyada da isminden söz ettiren bir merkeze dönüştü. Ülkemizin hedefleri var, İnegöl bu hedeflere katkı koymaya devam ediyor” dedi.
"BU MİLLET MİLLİ İRADENİN ÖNÜNDEKİ TAŞLARI TEMİZLEYEREK GELDİ"
Son olarak söz alan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ise, “Fuarımız İnegöl’ümüzün vizyonuna çok daha önemli katkı ve çıkış yollarını açacak. Ülke olarak, millet olarak demokrasi ve milli iradenin ruhunun güçlü bir şekilde yaşandığı 1 Kasım seçimleri geleceğe umutla bakmamızda, muasır medeniyet seviyesine yürüyüşümüzde önemli bir dönüm noktası oldu. İTSO Başkanımız önümüzdeki taşları temizleyin dedi. 2002’den beri bu millet milli iradenin önündeki taşları temizleyerek geldi. 1 Kasım akşamı yine milli iradenin, siyasi iradenin, istikrarın önündeki taşları temizledi ve ‘Hadi hep beraber yürüyelim’ dedi. Sizler yürümeye hazırsanız biz koşmaya hazırız, sizler koşmaya hazırsanız biz uçmaya hazırız. Bu ülkenin kaderi ile içeriden ve dışarıdan oynamak isteyenler, bu ülkenin büyüme hayallerinden uzaklaştırmak isteyenler hep milli iradeyle oynadılar, demokrasi ile oynadılar, kendi sefalarını sürmeye çalıştılar. Bu milleti hep beraber hayal ettiği noktalara taşıyacağız” dedi.
Açılışın ardından davetliler stantları gezdi. 7 Kasıma kadar devam edecek fuarda 181 firma yeni mobilya ve aksesuar ürünlerini sergiliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<