banner359

Orhaneli’ne Maden Organize Sanayi Bölgesi

Bursa’nın dağ ilçelerinden Orhaneli’ne Maden Organize Sanayi Bölgesi kuruluyor.Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu’nun talebi üzerine Ankara Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğü’nden gelen bir heyet, yörede bulunan toplam 3 yerde...

28 Ekim 2015 Çarşamba 17:54
Orhaneli’ne Maden Organize Sanayi Bölgesi
Bursa’nın dağ ilçelerinden Orhaneli’ne Maden Organize Sanayi Bölgesi kuruluyor.
Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu’nun talebi üzerine Ankara Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğü’nden gelen bir heyet, yörede bulunan toplam 3 yerde inceleme yaptı. Yetkili mercilerce yapılacak araştırmalardan sonra en kısa sürede Maden Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulacağı yer belirlenecek.
Kurulacak sanayi bölgesinin özellikle Orhaneli’nin ve dağ yöresinin çehresini değiştireceğini inandığını dile getiren Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, “Uzun yıllardır yoğun bir şekilde göç veren dağ yöresinde hayata geçireceğimiz bu projeyle göçü tersine çevireceğiz. Göç eden değil göç alan ilçe olacağız. Bu sanayi bölgesi ilçemizin değerine değer katacak. 500 milyarlık yatırım yapılacak. Yatırımlarımız ve projelerimizle ilçemizin gelişmesi ve kalkınması için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<