banner359

Realty World Elfi Gayrimenkul 2 yaşında

Gayrimenkul Sektöründe Uzman Kişileri Bünyesine Katarak Kısa Sürede Dikkatleri Üzerine Çeken Realty World Elfi Gayrimenkul, 2. Yaşını Görkemli Bir Törenle Kutladı.

14 Aralık 2016 Çarşamba 10:15
Realty World Elfi Gayrimenkul 2 yaşında
Gayrimenkul sektöründe uzman kişileri bünyesine katarak kısa sürede dikkatleri üzerine çeken Realty World Elfi Gayrimenkul, 2. yaşını görkemli bir törenle kutladı.
En hızlı büyüyen ofis olarak kariyerinde kalıcı başarılara imza atan Realty World Elfi Gayrimenkul, analiz metodlarıyla müşteri ihtiyaçlarını, uzman danışmanları tarafından ’en doğru’ şekilde belirlemeye devam ediyor. ’en yüksek’ ekonomik faydayı sağlayacak fiyatla, ’en kısa’’ zamanda değerlendirme sağlayan Realty World Elfi Gayrimenkul, kiralama ya da satmak isteyen danışanları için, alıcı müşteri portföyü hazır olmasıyla bu alanda da rakiplerinin önüne geçiyor.
2. yılında Balıkesir ofisini açarak başarısını bir kez daha kanıtlayan Realty World Elfi Gayrimenkul, 2. yaş kutlaması ile ne kadar büyük bir aile olduğunu da gözler önüne serdi. Realty World Elfi Gayrimenkul Broker’ı Özkan Aydemir, "Ekibime inanıyorum. Geçen sene Realty World Türkiye Kupası töreninde aldığımız ödüller henüz bir başlangıçtır. Bu sene yapılacak Türkiye Kupasında ekibim Türkiye 1’inciliğini de alacaktır" dedi.
Gecede Elfi’nin parlayan yıldız ekipleri de Özkan Aydemir tarafından plaket verilerek onurlandırıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<