banner359

Sgk bağ-kur a borcu olan yaşadı!

Başbakan Davutoğlu partisinin grup toplantısında konuştu. Başbakan, prim borcunu yapılandıramayan Bağ-Kur'lulara müjdeyi verdi.

03 Şubat 2015 Salı 21:29 2015-02-03 21:30:11
Sgk bağ-kur a borcu olan yaşadı!

 İşte konuşmasından satır başları:

 
Enflasyon verileri son 20 ayın en düşüğüne geldi. 2023 yoluna kararlı bir şekilde yürümeye devam ediyoruz. Şimdi bir başbakanlık ofisini de İzmir'de en kısa sürede açıyoruz inşallah. Bu yolla İzmir'e verdiğimiz önemle hükümet hizmetlerini ülke geneline yaymayı hedefliyoruz. Bundan böyle ayda bir kaç günümü İzmir'de geçireceğim. Biz her bir şehrimizle özel roller özel görevler yapıyoruz kalkınma için. YHT ile Osmanlı'nın başkenti İstanbul ile Türkiye Cumhuriyeti'nin başkenti Ankara İzmir ile birleşmiş olacak. izmir bütün egenin akdenizin en büyük limanlarından ticaret alanlarından biri haline gelecek. 
 
Güzel İzmir'imizin güzel yerini alması için çabalarımız tüm hızıyla sürecek. Tüm şehirlerimiz hak ettiği yeri alırken İzmir'deki yerel anlayış bu trendde hak ettiği yeri bulamadı. İzmir'i hak ettiği yere getireceğiz inşallah. Önümüzdeki Mayıs ayında Konak Tüneli açılacak. Sabuncubel Tüneli'nin inşaatını üstlendik onu açacağız. İzmir'i bütün ege ile ulaşımla ticaret hatları ile irtibatlandırarak Ege'de büyük bir kalkınma oluşmasına büyük önem veriyoruz. İzmir bağlamında özellikle bir konunun altını vurgulamak istiyorum. Cumhuriyetçilik, Misakı Milli ve Kuvayı Milliye'ye sahip çıkmakla olur. Bu anlamda Cumhurla yürüyen AK Parti'dir. Yıllardır değişik şehirlerimzde yaşam tarzına müdahale gibi söylemlerle AK Parti'nin bu şehirlerle bağını koparmaya çalıştılar ama AK Parti'nin içinde olmadığı hiç bir toplum kesimi yoktur. Biz kıyısıyla dağlarıyla ovalarıyla deniziyle yaylalarıyla bütün Türkiye'nin partisiyiz ve böyle olmaya devam edeceğiz.
 
Ege bölgemizin önümüzdeki dönemde öncü olması için çaba sarfediyoruz. Üzümdeki üretim arz fazlasını almak üzere önümüzdeki haftalardan itibaren okullarımızda süt ile birlikte kuru üzüm de ikram edeceğiz. Bu bizim tarım ürünlerine destek aşamasının başka bir koludur. Üzüm üreticilerimize hayırlı olsun diyorum.
 
Biz milletle buluşmaya çalışırken perde arkasında bazı ittifaklar oluşturulduğunu görüyoruz. Sayın Bahçeli'nin iktidar döneminde gelir dağılımının nasıl olduğunu herkes biliyor. Sayın Bahçeli yine geometri merakına sarmış. Piramitten bahsetmiş elipse döndürelim bunu demiş. Kendi dönemlerinde gelir dağılımının nasıl olduğunu herkes biliyor.  Sayın Bahçeli elipsle uğraşmasın biraz paralelle ilgilensin. Milletle yolları kesişmiyor. Onlar paralelle paralel şekilde yürümeye devam etsinler.
 
Zaferinde tadı var hepiniz birlikte gelir hepinize karşı zafer kazanmak bizim için zevk olacak.Muhalefet başka başarılardan ilham alıp yapabilir miyiz diyorlar. Tavsiyem başka yerlere gitmesinler.  Biz sadece milletimizi örnek alıyoruz, muhalefet popüler gündem arayışı içinde.
 
Konut alımlarında yüzde 25 peşinat zorunluluğu  var. Yapacağımız düzenlemeyle ilk evini alan konut taliplisi için yüzde 25  vesilesiyle yaptığı tasarrufun yüzde 15'ini kendisine devlet desteği olarak  vereceğiz. İnşallah konut sahibi olmayan aile kalmayacak bu ülkede
 
Türkiye'nin önemli sektörlerinden biri turizm sektörüdür. Turizm sektörünü destekleme kararı aldık. Her uçak için 6 bin dolar yakıt desteği vereceğiz.
 
Prim borcu olan Bağ-Kur'lu arkadaşlarımızın da sağlık hizmetlerinden yararlanması için talimat verdik. Şu andan itibaren 12 aydan fazla borcu olan esnaf  ve çiftçi kardeşlerimizin hizmetlerini ve primlerini donduruyoruz. Bu şu demek; 1  milyon 305 bin kardeşimizin sağlık yardımlarından yararlanması garanti altına  alınmıştır


Kaynak : Gazete Vatan

Son Güncelleme: 03.02.2015 21:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Altunel 2015-02-03 22:47:02

İnegöle de bekleriz burasıda güzel bir şehir :)

<