banner359

Şirketlerde Başarının Sırrı Doğru İletişim

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Bursa İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması (BİİB 2015) devam ediyor.Türkiye’nin önemli firmalarının temsilcileriyle iş arayan insanları üç gün boyunca bir araya getiren buluşma, panellerle devam ediyor....

04 Aralık 2015 Cuma 16:04
Şirketlerde Başarının Sırrı Doğru İletişim
Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Bursa İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması (BİİB 2015) devam ediyor.
Türkiye’nin önemli firmalarının temsilcileriyle iş arayan insanları üç gün boyunca bir araya getiren buluşma, panellerle devam ediyor. Merinos Kongre Kültür Merkezi’nde 165 firmanın 189 stantla yer aldığı buluşmada firmaların insan kaynakları departmanları, iş hayatına yeni başlayacak olan kişilere yönelik sunumlar yapıyor. Matlı Yem adına seminer veren Zeynep Erdoğan, iş hayatında başarının yolunun doğru iletişimden geçtiğini belirtti.
Gençlere iş hayatı ve şirket yönetiminde insan kaynaklarının rolü hakkında sunum yapan Erdoğan, “Şirket içi iletişim yönetimini insan kaynakları departmanı yapıyor. Şirket içinde çeşitli departmanlar var. Bunlar sürekli iletişim halindeler. Farklı karakterde insanlar bir gün boyunca 8 saat bir arada çalışıyor. Bu insanları iletişim anlamında bir arada tutmak pek kolay olmuyor. İnsan kaynakları bu ilişkileri düzenleyip iletişimi sağlamada önemli rol oynuyor. İletişimi doğru olan firmalar her zaman bir adım önde oluyor. Başarının sırrı da doğru iletişime dayanıyor. İnsanların iş hayatında başarılı olması tamamen doğru iletişimle alakalı. Şirketler iletişimi doğru yönetemezse çatışmalar çıkıyor. İnsan kaynakları olarak bu çatışmaları yönetip ortadan kaldırmanız gerekiyor. Çatışmayı yönetmek, meselenin kaynağını bulup çözüme kavuşturmak gerekiyor" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<