banner359

Süt Ve Besi Hayvancılığı Öğrenci Çalıştayı Karacabey’de Toplanıyor

Üniversiteler bünyesindeki meslek yüksek okullarında faaliyet gösteren süt ve besi hayvancılığı programları öğrencilerinin temsilcileri 25-27 Mayıs 2016 tarihlerinde öğrenci çalıştayı yapmak üzere Karacabey ilçesinde bir araya geliyor.Karacabey...

20 Mayıs 2016 Cuma 16:51
Süt Ve Besi Hayvancılığı Öğrenci Çalıştayı Karacabey’de Toplanıyor
Üniversiteler bünyesindeki meslek yüksek okullarında faaliyet gösteren süt ve besi hayvancılığı programları öğrencilerinin temsilcileri 25-27 Mayıs 2016 tarihlerinde öğrenci çalıştayı yapmak üzere Karacabey ilçesinde bir araya geliyor.
Karacabey Meslek Yüksek Okulu Süt Ve Besi Hayvancılığı Programı’nda öğrenim gören bir grup öğrenci tarafından kurulan ‘’ Marmara Süt ve Besi Hayvan Yetiştiricileri Yatırımcıları Çalışanları Eğitim ve Strateji Derneği’’ öncülüğünde yapılacak çalıştaya Dicle Üniversitesi Tarım MYO, Aksaray Üniversitesi Teknik Bilimler MYO, Van 100. Yıl Üniversitesi Gevaş MYO, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Biga MYO, Ege Üniversitesi Ödemiş MYO, Gaziantep Üniversitesi Gaziantep MYO ve Uludağ Üniversitesi Karacabey MYO Süt ve Besi hayvancılığı programlarında eğitim gören öğrenciler iştirak edecek.
Kısa, orta ve uzun vadeli dönemde bölüm öğrencilerinin ve mezunlarının beklentileri, hedefleri, süt ve besi hayvancılığının hayvancılık sektörü içerisindeki çalıştayda masaya yatırılacak.
Çalıştay Yürütme Kurulu adına açıklama yapan Fatih Mehmet Temel, "Çalıştay Karacabey’de faaliyet gösteren firmaların ve sivil toplum kuruluşlarının katkı ve destekleri ile gerçekleştirilecek. Çalıştay sonuç raporu 27 Mayıs 2016 Cuma günü kamuoyu ile paylaşılacak" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<