banner359

Taksimetre Kuyruğu

Taksimetre Güncellemesi İçin Gelen Taksiciler Uzun Kuyruklar Oluşturdu.

05 Ocak 2016 Salı 10:12
Taksimetre Kuyruğu
Bursa’da dolmuş ve taksi ücretleri zamlandı. Yeni ücretlendirme için taksimetre ayarı yaptırmak isteyen taksiciler saatlerce sıra bekledi.
Bursa’da 4 Ocak itibari ile ulaşım ücretlerine gelen zamlarla dolmuş ücretleri kısa hatlar 2,25 lira, uzun hatlarda 2,50 lira, taksi açılış ücreti ise 2,90 liradan 3,10 liraya yükseldi. Taksimetreler kilometre başı ise 2,70 lira ile çalışmaya başladı. Şehir merkezinden Uludağ’a çıkmak için 130 lira ücret ödenmesi gerekiyor. Ayrıca BURULAŞ’ın abonman tam kartları 135 liradan, 160 liraya yükseldi. .
Taksimetrelerin yeni tarifeye göre güncellenmesi için kurulan mobil istasyonlarda sıraya giren taksicilerin bekleyişi saatler sürerken, istasyonlar önünde uzun kuyruklar oluştu. Mühürleri açılan taksimetreler yeni ücretlerle güncellendikten sonra yeniden mühürlendi. 120 taksiye işlem yapılırken görevliler yoğun bir tempoyla gece saatlerine kadar çalıştı.
Yaklaşık 3 saat sıra bekleyen taksici İbrahim Bakırcı, "Taksi tarifelerine gelen yeni düzenleme ile ilgili işlem yaptırmak için yaklaşık 3 saattir bekliyorum. Henüz ne kadar süreceği hakkında fikrim yok" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<