banner359

TZOB Başkan Bayraktar, Karacabeyli çiftçileri dinledi

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Bursa’nın Karacabey ilçesinde çiftçilerin meselelerini dinledi.TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Karacabey Ziraat Odası’nı ziyaret etti. Oda Başkanı Erhan Erdem, Susurluk...

22 Ağustos 2016 Pazartesi 15:07
TZOB Başkan Bayraktar, Karacabeyli çiftçileri dinledi
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Bursa’nın Karacabey ilçesinde çiftçilerin meselelerini dinledi.
TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Karacabey Ziraat Odası’nı ziyaret etti. Oda Başkanı Erhan Erdem, Susurluk Şeker Fabrikası’nın bölgede denge unsuru olduğunu ve bir an önce çalışmasını istediklerini söyledi. Çiftçinin mısıra desteğin artırılmasını beklediğini anlatan Erhan Erdem, "Şu an hasadını yaptığımız domatese de devlet tarafından el atılması gerekir. Domateste fabrikalar tarafından uygulanan briksin devlet eliyle kontrolör tarafından yapılması lazım. Bu şekilde iki tarafın da gönülleri rahat olur” dedi.
Uluabat tarafından Marmara denilen bölgede Mustafakemalpaşa bor madenlerinden geldiği öne sürülen borun suya karışarak toprağı ve mahsulü olumsuz etkilediğini belirten Erhan Erdem, bu meselenin çözülmesi için yardım istedi.
TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar ise Susurluk Şeker Fabrikası’nın çalışması ile ilgili sorumlularla görüşeceğini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<