ÜÇGE stajyerlerini sınava hazırlıyor

Üçge, 2020 Yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (yks) Hazırlanan Lise Öğrencisi Stajyerlerine Yönelik “sınav Kampı” Adıyla Bir Eğitim Programı Düzenledi.

30 Ekim 2019 Çarşamba 14:44
ÜÇGE stajyerlerini sınava hazırlıyor

ÜÇGE, 2020 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan lise öğrencisi stajyerlerine yönelik “Sınav Kampı” adıyla bir eğitim programı düzenledi.

banner380

Mind Up Eğitim ve Danışmanlık tarafından tasarlanan program, Zafer Polat Koyuncu’ nun sunumu ile ÜÇGE Eğitim Salonu’nda gerçekleştirildi. Sınav stratejileri ile başarılı olmanın yollarının aktarıldığı eğitim kapsamında etkili okuma, ders çalışma düzeni, mega hafıza teknikleri, not alma teknikleri, zihin haritaları, nefes teknikleri, stresle başa çıkma teknikleri, test tekniği, zihnî gelişim egzersizleri ve konsantrasyon arttırıcı uygulamalar gibi okul hayatında ve sınavda öğrencilere rehber olacak konular aktarıldı. Doğru strateji ile hazırlanıldığında bütün sınavların kazanılabilir olduğunu belirten Koyuncu, eğitim sonunda liderlik, eğitim, yönetim, strateji ve koçluk konularında 15 yıllık tecrübesi ile kalem aldığı “Bir Sınav Komedisi” isimli kitabını öğrencilere hediye etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<