banner359

Vergi Yüzsüzleri Açıklandı

Gelir İdaresi Başkanlığı, 1 milyon lirayı aşan vergi ve ceza borcu bulunan mükelleflerin listesi ile kesinleşen ve toplam miktarları 1 milyon lirayı aşan tarhiyatlara ilişkin listeyi kamuoyuyla paylaştı.Gelir İdaresi Başkanlığından yapılan...

27 Aralık 2014 Cumartesi 12:07
Vergi Yüzsüzleri Açıklandı
Gelir İdaresi Başkanlığı, 1 milyon lirayı aşan vergi ve ceza borcu bulunan mükelleflerin listesi ile kesinleşen ve toplam miktarları 1 milyon lirayı aşan tarhiyatlara ilişkin listeyi kamuoyuyla paylaştı.
Gelir İdaresi Başkanlığından yapılan açıklamada, “293 ve 440 Sıra No.lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliğlerinin ilgili bölümlerine göre; 30.11.2014 tarihi itibariyle ödenmemiş ve toplam miktarları 1 milyon TL’yi aşan vergi ve ceza borcu bulunan mükellefler listesi ile 01.06.2013 ile 31.05.2014 tarihleri arasında kesinleşen ve toplam miktarları 1 milyon TL’yi aşan tarhiyatlara ilişkin liste, kamuoyunun bilgisine sunulmuştur” denildi.
İlgili listeler https://intvd.gib.gov.tr/borclumukellefler/anasayfa.jsp internet adresine konuldu
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<