Yenişehir Havaalanı Yolcu Rekoru Kırdı

Bursa’nın Yenişehir ilçesindeki uluslararası havaalanından 2015 yılında 186 bin kişi uçtu.Yenişehir Belediye Meclisi toplantısında konuşan Meclis Başkanı Vekili Zekai Dündar, havalimanındaki yoğunlukla ilgili bilgi verdi. Dündar, Yenişehir...

09 Ocak 2016 Cumartesi 12:46
Yenişehir Havaalanı Yolcu Rekoru Kırdı
Bursa’nın Yenişehir ilçesindeki uluslararası havaalanından 2015 yılında 186 bin kişi uçtu.
Yenişehir Belediye Meclisi toplantısında konuşan Meclis Başkanı Vekili Zekai Dündar, havalimanındaki yoğunlukla ilgili bilgi verdi. Dündar, Yenişehir Havalimanı’nın 2015 yılında rekor bir yoğunluğa ulaştığını ifade etti. Dündar, “2014 yılında havaalanından 74 bin 108 yolcu yararlandı. 2015 yılında ise bu sayı 186 bin 703 oldu" diye konuştu.
Yenişehir’de yılbaşından itibaren uygulanmaya başlanan ekmek zammına tepki gösteren MHP Grup Sözcüsü Ercan Özel ise, 350 gramı 1 liradan satılan ekmeğin 400 gram olarak 1,5 liradan satılmasının önüne geçilmesini istedi. Dündar ise, yeni fiyat ve gramajın çevre ilçelerdeki fiyat ve gramaja yakın olduğunu savunarak, “Yenişehir’de ekmek 3 yıldır zam görmüyordu. Çevre ilçelerle Yenişehir arasındaki fiyat farkı her geçen gün açılıyordu" dedi.
Toplantıda, Yenigün Mahallesi’ndeki belediyeye ait 4 bin 238 metrekarelik bir arsanın okul yapımı için Milli Eğitim Bakanlığı’na tahsis edilmesi onaylanırken, Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksekokulu’nun bitişiğindeki söz konusu arsaya ise yeni bir okul binası inşa edileceğini açıklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<