Yenişehir Meslek Lisesi’ne 2,5 milyon liralık motor atölyesi

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesine 2,5 milyon liralık yatırımla yeni motor atölyesi yapılıyor.Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile inşaat alanında incelemelerde bulunan Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman...

27 Ocak 2017 Cuma 16:26
Yenişehir Meslek Lisesi’ne 2,5 milyon liralık motor atölyesi

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesine 2,5 milyon liralık yatırımla yeni motor atölyesi yapılıyor.

banner380

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile inşaat alanında incelemelerde bulunan Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, “2 bin metrekare inşaat alanı olan yere motor atölyesi yapılıyor. Bu bölüm hizmete girdiğinde öğrencilerimiz daha modern bir tesiste eğitimlerini sürdürecek. Bu yatırım çok mühim, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan motor atölyesin 2,5 milyon liraya mal olacağını anlatan Süleyman Çelik, “Bu hizmet ile eksiklikler sona erecek. Elektrik, motor, metal atölyelerimiz kaliteli. Öğrencilerimiz iyi birer usta olarak yetişiyor” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<