banner359

Yenişehir yatırımcıları bekliyor

Aynı zamanda YOSAB başkanı olan Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, ilçeye yatırımcıları beklediklerini söyledi.Yenişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde (YOSAB) sanayi imarlı arsaların hazır olduğunu, belediye olarak yatırımcıya...

06 Ekim 2016 Perşembe 15:54
Yenişehir yatırımcıları bekliyor
Aynı zamanda YOSAB başkanı olan Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, ilçeye yatırımcıları beklediklerini söyledi.
Yenişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde (YOSAB) sanayi imarlı arsaların hazır olduğunu, belediye olarak yatırımcıya ruhsat verdiklerini belirten Başkan Süleyman Çelik, “Yeni yatırımcıları ilçemize bekliyoruz. Sanayi bölgemizde bulunan Şişecam, hem ülkemiz, hem de dünya açısından önemli bir yatırım. Bunun yanı sıra farklı yan sanayi sektörünün artık burada olması ön plana çıktı. İlçemizde yüzde 80 tarım var. Çiftçilik ile iştigal eden kesimi bir nebze de olda sanayi ile de buluşturmak gerekiyor. Hem tarımın, hem zararsız sanayiin bu bölgede iç içe olması ekonomiyi canlandırır” diye konuştu.
Süleyman Çelik, tarıma elverişli ve elverişsiz sanayi bölgesinde bulunan bütün arazilerde çalışmalara başladıklarını ifade ederek, “Bir dönem tarla vasfında olan araziler artık sanayi imarlı oldu. Bugün itibarı ile Yenişehir Belediyesi olarak sanayi imarını eline almış olan yatırımcıya ruhsatını verebiliyoruz. Fakat şu ana kadar bu imkan yoktu. Artık farklı büyük yatırımcıların sanayi bölgemize gelerek yatırım yapmalarını bekliyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<