banner359

Yenişehir’de Koyun Yetiştiricileri Birliği Açıldı

Bursa Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği (BDKKYB), besicilere daha iyi hizmet verebilmek için Yenişehir’de şube açtı.Yenişehir şubesinin açılışına Bursa Milletvekili İsmet Su,Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik,,siyasi...

30 Ekim 2015 Cuma 17:34
Yenişehir’de Koyun Yetiştiricileri Birliği Açıldı
Bursa Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği (BDKKYB), besicilere daha iyi hizmet verebilmek için Yenişehir’de şube açtı.
Yenişehir şubesinin açılışına Bursa Milletvekili İsmet Su,Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik,,siyasi parti temsilcileri, oda başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Milletvekili Su, “Çalışmalarını yakınen takip ettiğim Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği besicilere büyük katkı sağlıyor. Aynı zamanda Bursa Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Hastanesi olarak sundukları hizmet her kesim tarafından takdir ediliyor. Yeni şubelerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Başkan Süleyman Çelik, birliğin ilçede şube açmasının son derece önemli olduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.
Bursa Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Oran da, bundan böyle Yenişehirli yetiştiricilere daha iyi hizmet vereceklerini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<