banner359

Yenişehir’e 3 bin 200 tonluk buğday silo tesisi

Eskişehir Pancar Kooperatifi, Bursa’nın Yenişehir İlçesine 3 Bin 200 Tonluk Buğday Silo Tesisi Kurdu. Eskişehir Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Sadi Aktaş, "tesislerin Çiftçimize Hayırlı Uğurlu Olmasını Temenni Ediyorum" Dedi.

02 Ekim 2016 Pazar 15:08
Yenişehir’e 3 bin 200 tonluk buğday silo tesisi
Eskişehir Pancar Kooperatifi, Bursa’nın Yenişehir ilçesine 3 bin 200 tonluk buğday silo tesisleri kurdu.
Eskişehir Pancar Kooperatifi, 1 milyon 150 bin liralık yatırımla 3 bin 200 tonluk buğday silo tesisini Yenişehir’e kazandırdı. Eskişehir Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu üyelerinden Sadi Aktaş, "Pancar kooperatifinde Yenişehir’de 13 bin üyemiz bulunmaktadır. Alışveriş yapan üyelerimizden borç karşılığı buğday alımı yapmaktayız. Yenişehir’de arsamız vardı. Bu arsaya sadece borçludan değil de çiftçiden de buğday alabilmemiz için 1 milyon 150 bin liralık bir yatırım yaparak 3 bin 200 tonluk buğday silo tesisleri yaptık" diye konuştu.
Aktaş, "Yaptığımız 4 adet toplam 3 bin 200 ton kapasiteli buğday silolarına 2017 yılında Yenişehir ve İnegöl’deki çiftçilerimizden buğday alımı yapacağız. Bu önemli tesisin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Tesislerin çiftçimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<