Yenişehirli Besicilere 6 Milyon TL Süt Desteği

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde, Süt Üreticileri Birliği, 2015 yılında üyelerine 6 milyon TL destekleme ödemesi yaptı.Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Yenişehir - İznik Süt Üreticileri Birliği Başkanı Nazif Tuna, “Birliğimize bağlı...

07 Ocak 2016 Perşembe 13:05
Yenişehirli Besicilere 6 Milyon TL Süt Desteği
Bursa’nın Yenişehir ilçesinde, Süt Üreticileri Birliği, 2015 yılında üyelerine 6 milyon TL destekleme ödemesi yaptı.
Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Yenişehir - İznik Süt Üreticileri Birliği Başkanı Nazif Tuna, “Birliğimize bağlı 2000 üyemize 2015 yılı için toplamda 6 milyon TL süt desteği verildi. 2015 yılı Kasım ve Aralık ödemeleri üyelerin hesaplarına Şubatta aktarılacak. Şu anda litre başına 9 kuruş, sıcak süte ise 3 kuruş destek veriliyor” dedi.
Başkan Tuna, “Aynı zamanda devlet tarafından buzağı ve inek desteklemeleri üyelerin hesaplarına yatıyor. Şu anda buzağı ve inek desteklemelerinin müracaat süreleri sona erdi. İlçemizde 750 üretici bu desteklemelerden faydalanmak için müracaat etti. Müracaatların askı süresinden sonra bu ödemeler de üyelerin hesaplarına yatırılacak” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<