banner359

YESAŞ cevizli lokuma zam yapmayacak

Yenişehir Belediyesi iştiraki olan YESAŞ Ekmek A.Ş, cevizli lokuma bu sene de zam yapmayacak.Konuyla ilgili açıklama yapan Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, “İlçemizde üretilen ve herkesin beğenerek yediği cevizli lokuma bu yıl...

15 Ağustos 2018 Çarşamba 16:18
YESAŞ cevizli lokuma zam yapmayacak

Yenişehir Belediyesi iştiraki olan YESAŞ Ekmek A.Ş, cevizli lokuma bu sene de zam yapmayacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, “İlçemizde üretilen ve herkesin beğenerek yediği cevizli lokuma bu yıl zam yapmayacağız. Bu yıl da halkımız cevizli lokum malzemesini kendileri getirirlerse 25 liraya, malzeme getirmezler ise 40 liraya alacak” diye konuştu.

Başkan Çelik, “Her ne kadar un ve diğer maliyetler artsa da elimizden geldiğince en kaliteli ürünleri ucuza satmaya devam edeceğiz. Özelikle bayramlarda sofraların vazgeçilmez lezzeti olan cevizli lokuma bu sene de zam yok” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<