banner359

Yurt Atayün Ve 10 Polise Ret

Paralel yapı iddialarına ilişkin “casusluk” soruşturmasında tutuklanan İstanbul Terörle Mücadele eski Şube Müdürü Yurt Atayün’ün de aralarında bulunduğu 11 kişinin tutukluluğa yaptığı itiraz reddedildi. Paralel yapı iddialarına...

11 Ağustos 2014 Pazartesi 17:36
Yurt Atayün Ve 10 Polise Ret
Paralel yapı iddialarına ilişkin “casusluk” soruşturmasında tutuklanan İstanbul Terörle Mücadele eski Şube Müdürü Yurt Atayün’ün de aralarında bulunduğu 11 kişinin tutukluluğa yaptığı itiraz reddedildi.
Paralel yapı iddialarına ilişkin yürütülen “casusluk soruşturmasında İstanbul Terörle Mücadele eski Şube Müdürü Yurt Atayün’ün de aralarında bulunduğu 11 kişi çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe ’Devletin gizli kalması gereken bilgilerini siyasal ve askeri casusluk amacıyla temin etmek’ suçlarından tutuklanmıştı.
Şüpheli polislerin avukatı geçtiğimiz hafta bu karara itiraz ederek müvekkillerinin tahliye edilmesini istemişti. Talebi değerlendiren nöbetçi hakimlik avukatların itirazını reddetti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<