Zorlu Ailesinin Acı Günü

İzmir’in duayen iş adamları Kemal Zorlu ile Nafiz Zorlu’nun annesi Ayhan Serferaz Zorlu, 87 yaşında vefat etti. Zorlu’nun cenaze törenine siyaset, iş ve spor dünyasının önemli isimleri katıldı.İzmir’in duayen iş adamları ve Altay’ın...

06 Ocak 2015 Salı 14:09
Zorlu Ailesinin Acı Günü
İzmir’in duayen iş adamları Kemal Zorlu ile Nafiz Zorlu’nun annesi Ayhan Serferaz Zorlu, 87 yaşında vefat etti. Zorlu’nun cenaze törenine siyaset, iş ve spor dünyasının önemli isimleri katıldı.
İzmir’in duayen iş adamları ve Altay’ın Yüksek Divan Kurulu eski Başkanı Kemal Zorlu ile Altay eski Başkanlarından Nafiz Zorlu’nun annesi Ayhan Serferaz Zorlu, 87 yaşında hayata gözlerini yumdu. Merhume Zorlu’nun Alsancak Hocazade Camii’nde düzenlenen cenaze törenine siyaset, iş ve spor dünyasının önemli isimleri katıldı. Zorlu ailesini bu acılı gününde, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yanı sıra, Genelkurmay Eski Başkanı Emekli Orgeneral Hilmi Özkök ve Türkiye Futbol Federasyonu Eski Başkanı Mahmut Özgener de yalnız bırakmadı.
Ayhan Serferaz Zorlu’nun cenazesi öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hacılarkırı mezarlığına defnedildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<