banner359

Vali Arslantaş, Erzincan’ın turizm beldelerinden Çağlayan ve Mollaköy’de incelemelerde bulundu

Vali Arslantaş, Erzincan’ın Turizm Beldelerinden Çağlayan Ve Mollaköy’de İncelemelerde Bulundu

04 Eylül 2019 Çarşamba 09:10
Vali Arslantaş, Erzincan’ın turizm beldelerinden Çağlayan ve Mollaköy’de incelemelerde bulundu

Erzincan Valisi Ali Arslantaş, kentin turizm beldelerinden olan Çağlayan ve Mollaköy’de incelemede bulunarak belediye başkanlarından brifing aldı.

Erzincan’da merkeze bağlı Çağlayan ve Mollaköy beldelerini ziyaret eden Erzincan Valisi Ali Arslantaş, belde belediye başkanlarından çalışmaları hakkında brifing aldı. İlk olarak Çağlayan Beldesine giden Vali Arslantaş, 31 Mart seçimlerinde DSP’den seçilen Belediye Başkanı Haydar Şahin’i belediyede ziyaret etti. Başkan Şahin’den çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Arslantaş, özellikle yaz aylarında binlerce turistin akınına uğrayan Çağlayan Beldesi ve Girlevik şelalesinin kent turizmi için önemine değindi.

Daha sonra Mollaköy Beldesinde incelemelerde bulunan Vali Arslantaş, CHP’li Belediye Başkanı Kemal Şengül’den çalışmaları hakkında brifing aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<