banner359

Odunpazarı Belediyesi "Engelsiz İletişim Masası" kurdu

Engelsiz Bir Odunpazarı İçin Çalişmalarina Devam Eden Odunpazarı Belediyesi, Engelli Bireylerin Yaşamını Kolaylaştırmak İçin Belediye Bünyesinde "engelsiz İletişim Masası" Kurdu. Odunpazarı'nda Yaşayan Engelli Bireylerin İstek Ve Şikâyetleri, Bu Masa Aracılığıyla Daha Hızlı Ve Daha Kolay Çözüm Bulacak.

04 Eylül 2019 Çarşamba 17:01
Odunpazarı Belediyesi "Engelsiz İletişim Masası" kurdu

Odunpazarı Belediyesi, engelli bireylerin yaşamını kolaylaştırmak için belediye bünyesinde "Engelsiz İletişim Masası" kurdu.

Odunpazarı’nda yaşayan engelli bireylerin istek ve şikâyetleri, bu masa aracılığıyla daha hızlı ve daha kolay çözüm bulacak. Odunpazarı Belediyesi tarafından engelli bireyler için kurulan ‘Engelsiz İletişim Masası’ 9 Eylül Pazartesi Günü faaliyete geçecek. Belediye ana hizmet binasının zemin katında oluşturulan birim, engelli bireylere yönelik sivil toplum kuruluşları ve muhtarlar ile işbirliğinde çalışacak. Engelli bireyler, her türlü istek ve şikâyetlerini bu birime iletecek. Her başvuruyu özenle inceleyip ilgili müdürlüklere yönlendirecek olan Engelsiz İletişim Masası görevlileri, iş takibini de yapacak. Görevliler, bireyleri arayıp taleplerine ilişkin olumlu ya da olumsuz geri bildirim de alacak. Ayrıca engelli vatandaşların belediye içindeki her türlü işleri engelsiz iletişim personeli tarafından onlar dinlenirken yapılacak. Engelli bireylerin acil ihtiyaçları tespit edilerek, proje ve yatırımlara buna göre öncelik verilecek.

Engelsiz İletişim Masası ile ilgili bilgi almak isteyen, başvuruda bulunmak isteyen vatandaşların 444 26 00 nolu telefonu arayabilecekleri bildirilirken çalışmalar ise Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde yürütülecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<