Tarım işçilerinin çadırları ilaçlanıyor

Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir’e Çalişmak İçin Gelen Mevsimlik Tarım İşçilerinin Kaldığı Çadirlari İlaçliyor.

15 Eylül 2019 Pazar 16:49
Tarım işçilerinin çadırları ilaçlanıyor

Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşler Müdürlüğü ekipleri, her yıl Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nden tarım alanlarında çalışmak için Eskişehir’e gelen mevsimlik işçilerin kaldığı çadırları düzenli olarak ilaçlıyor.

banner380

Son olarak yapılan çalışmalarda Sakintepe Mahallesi’nde bulunan çadırlar ekipler tarafından ilaçlanarak dezenfekte edildi. Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Tepebaşı Belediyesi sınırları içinde yer alan tarım alanlarında çalışmak için aileleri ile birlikte gelen mevsimlik tarım işçilerinin daha sağlıklı bir ortamda yaşamaları ve herhangi bir salgın hastalığa yakalanmamaları için ilaçlama çalışmalarının aralıksız olarak sürdürüleceği belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<