banner359

10 Bin Metrede Kanser Mesajı

İstanbul’dan Malatya’ya giden kanser hastası Gönül Dinçer, meme kanserine dikkat çekmek için, uçakta 10 bin metre yüksekte meme kanserinin sembolü olan pembe kurdeleyi yolculara dağıttı. Tekirdağ’da 2 buçuk yıldır meme kanseri ile mücadele...

30 Ekim 2014 Perşembe 10:18
10 Bin Metrede Kanser Mesajı
İstanbul’dan Malatya’ya giden kanser hastası Gönül Dinçer, meme kanserine dikkat çekmek için, uçakta 10 bin metre yüksekte meme kanserinin sembolü olan pembe kurdeleyi yolculara dağıttı.
Tekirdağ’da 2 buçuk yıldır meme kanseri ile mücadele ederek kemoterapi evresini başarı ile tamamlayan Gönül Dinçer (44), meme kanserine farkındalık ayı kapsamında bir kampanya yaparak İstanbul Atatürk Havaalanı’ndan uçakla yaptığı bin 111 kilometrelik yolculukta pembe kurdeleleri uçaktaki tüm yolculara dağıttı. Farkındalık eylemi için uçtuğunu belirten Dinçer, kansere karşı herkesin duyarlı olması gerektiğini belirterek, "Kanserle mücadele etmenin zorluklarını yıllardır yaşadım. 2 buçuk yıldır gördüğüm kemoterapi sonucunda başarılı oldum. Benim gibi kanser hastalarına dikkat çekmek, kanser konusunda halkımızı, özellikle bayanları meme kanseri konusunda uyarmak istedim. Kansere karşı farkındalık oluşturmak ve vatandaşların kanser taraması yaptırmaları için meme kanserinin sembolü olan pembe kurdeleyi uçaktaki tüm yolculara dağıttım. Yaptığım çalışmanın faydalı olduğunu düşünüyorum" dedi.
Meme kanserine karşı sadece bayanların değil erkeklerin de eşleri ve yakınları konusunda uyarılması gerektiğini belirten Gönül Dinçer, böyle bir kampanyayı uçakta yapmanın ilginç olduğunu, doktorları Tarkan Yetişoğlu’na da desteklerinden dolayı teşekkür ettiğini belirtti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<