banner359

105’lik Hamid dede hasta yatağında cumhurbaşkanına dua ediyor

Bursa’nın İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, hastanede tedavi gören 105 yaşındaki Hamid Biçer’i ziyaret etti.Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan ve Belediye Başkanı Osman Sargın, Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastaları tek tek ziyaret...

27 Aralık 2016 Salı 14:17
105’lik Hamid dede hasta yatağında cumhurbaşkanına dua ediyor
Bursa’nın İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, hastanede tedavi gören 105 yaşındaki Hamid Biçer’i ziyaret etti.
Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan ve Belediye Başkanı Osman Sargın, Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastaları tek tek ziyaret edip, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Protokol mensupları, 105 yaşındaki Hamid Biçer’i de ziyaret etti. Yaşlı adam, ellerini açarak, “Allah devletimize ve devlet büyüklerine zeval vermesin. Yüce Rabbim Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a güç kuvvet versin. Allah bizleri de şehitlerle eylesin. Gazilerimize de sıhhat versin" diye dua etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<