17 gündür haber alınamıyor

Mardin’de 17 gündür kayıp olan minik Ecrin’in bulunması için başlatılan arama çalışmaları devam ediyor. Mardin’in Midyat ilçesine bağlı Harmanlı köyünde 17 gün önce kaybolan 5 yaşındaki Ecrin Tunç’u arama çalışmaları devam...

29 Haziran 2015 Pazartesi 12:38
17 gündür haber alınamıyor
Mardin’de 17 gündür kayıp olan minik Ecrin’in bulunması için başlatılan arama çalışmaları devam ediyor.
Mardin’in Midyat ilçesine bağlı Harmanlı köyünde 17 gün önce kaybolan 5 yaşındaki Ecrin Tunç’u arama çalışmaları devam ederken, Ecrin ailesinin umutlu bekleyişleri sürüyor. Ecrin’in kaybolduğu Harmanlı Mahallesi ile civar mahallelerde aramalar devam ederken, şimdiye kadar herhangi bir ize rastlanmaması nedeniyle kaçırılma ihtimali üzerinde duruluyor. Arama çalışmalarına jandarma, Ecrin’in ailesi, köylüler ve civar köylerden gelen vatandaşlar da destek veriyor. Vicdan sahibi herkese seslenen Ecrin’in babası Bekir Tunç, "Kızımı gören veya alan Allah rızası için getirsinler. Ne isterlerse vermeye hazırız. Allah rızası için kızımı bulun" dedi.
Anne Nursel Tunç ise 17 gün önce kaybolan kızının halen bulunamadığını hatırlatarak, "Allah rızası için yardım istiyoruz onu gören bilen birileri varsa bize söylesinler. Cumhurbaşkanına da sesleniyorum bütün Türkiye’ye sesleniyorum, Allah için elinizden geleni yapın bize yardım edin kızımı bulun bana. Ben kızımı istiyorum eğer onu biri aldıysa sapasağlam geri getirip gitsinler onlara bir şey yapmayız yeter ki kızım evine dönsün" diye konuştu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<