banner359

3 bin 722 hakim ve savcının görev yeri değişti

31 Mayıs 2019 Cuma 19:55 2019-05-31 20:15:13
3 bin 722 hakim ve savcının görev yeri değişti

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesi'nin, Adli ve İdari Yargı 2019 Yılı Ana Kararnamesi ile 3 bin 722 hakim ve savcının görev yeri değişti.

İnegöl’de görevli 6 savcı ve 7 hakimin görev yeri değişirken, İnegöl’e ise 5 hakim ve 5 savcı atandı.

İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İzzet Koyuncu Bursa Hâkimliğine atanırken, yerine Hınıs Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Osman Acet getirildi. Alınan bilgiye göre, kararname ile adli ve idari yargıda 3 bin 722 hakim ve savcının görev yeri değişti.

Aralarında, Diyarbakır, Samsun ve İzmir'in de bulunduğu 20 ilin başsavcısı yeniden belirlendi. Kararnameyle ayrıca Van, Diyarbakır, Kayseri ve Trabzon bölge adliye mahkemeleri faaliyete geçirildi, bu mahkemelerin hakim ve savcı ihtiyacına göre atamalar yapıldı.

Kararname ile İnegöl’de görevli 6 savcı ve 7 hakimin görev yeri değişirken, İnegöl’e ise 5 hakim ve 5 savcı atandı.

İnegöl C.Savcısı Muhammed Bozkurt Mudanya C.Savcılığına, İnegöl C.Savcısı Serdar Berberkayar İstanbul C.Savcılığına, İnegöl Hâkimi Yusuf Keleş İstanbul Hâkimliğine, İnegöl C.Savcısı Gökhan Kartal Diyarbakır C.Savcılığına, İnegöl Hâkimi Sema Asar Çelikoğlu Gaziantep Hâkimliğine, İnegöl Hâkimi Ramazan Yıldırım Diyarbakır Hâkimliğine, İnegöl C.Savcısı Burhan Uslu İstanbul Anadolu C.Savcılığına, İnegöl C.Savcısı Rıdvan Ağbal Bakırköy C.Savcılığına, İnegöl Hâkimi İbrahim Ak Mardin Hâkimliğine, İnegöl C.Savcısı Korkmaz Gülsün İstanbul C.Savcılığına, İnegöl Hâkimi Burçin Kurnaz İstanbul Anadolu Hâkimliğine, İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İzzet Koyuncu Bursa Hâkimliğine, İnegöl Hâkimi Ali Kemal Akan İstanbul Anadolu Hâkimliğine atanırken, Gaziantep Hâkimi Zehra Aydemir İnegöl Hâkimliğine, Mardin Hâkimi Elif Turgut İnegöl Hâkimliğine, Hınıs Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Osman Acet İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına, Gaziantep C.Savcısı Sertaç Aydemir İnegöl C.Savcılığına, Kahramanmaraş Hâkimi Ceren Kaya Kolutek İnegöl Hâkimliğine, Yayladağı C.Savcısı İlhan Kaya İnegöl C.Savcılığına, Eskipazar Hâkimi Muhammet Sena Poyraz İnegöl Hâkimliğine, Sütçüler C.Savcısı Halis Çelebi İnegöl C.Savcılığı, Kilis C.Savcısı Mehmet Oğuzhan Kolutek İnegöl C.Savcılığı, Batman C.Savcısı Yasin Erman Turgut İnegöl C.Savcılığı atandı.

Son Güncelleme: 31.05.2019 20:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<