banner359

3 dakika arayla doğup 3 dakika arayla öldüler

Kocaeli’nin Derince ilçesinde ikamet eden AK Parti Derince İlçe Başkanı Mehmet Eryürek’in 3 dakika arayla doğan ikiz ağabeyleri Aziz Eryürek ile Remzi Eryürek, 3’er dakika arayla vefat etti. Derince 60 Evler Mahallesinde ikamet eden Petrol...

21 Şubat 2015 Cumartesi 17:19
3 dakika arayla doğup 3 dakika arayla öldüler
Kocaeli’nin Derince ilçesinde ikamet eden AK Parti Derince İlçe Başkanı Mehmet Eryürek’in 3 dakika arayla doğan ikiz ağabeyleri Aziz Eryürek ile Remzi Eryürek, 3’er dakika arayla vefat etti.
Derince 60 Evler Mahallesinde ikamet eden Petrol Ofisinden emekli olan Aziz Eryürek (73) mide kanseri hastalığı nedeniyle saat 03.00’te fenalaşarak hayatını kaybetti.
Evli ve 2 çocuk babası olan Aziz Eryürek’in kalp hastası olan ikiz kardeşi Remzi Eryürek (73) ise aynı dakikalarda kalp krizi geçirdi. Derince Sırrıpaşa Mahallesi’nde ikamet eden ve nakliyecilikten emekli, evli ve 6 çocuk babası olan Remzi Eryürek yakınları tarafından Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Burada yapılan bütün müdahalelere rağmen Remzi Eryürek de saat 03.03’te hayatını kaybetti.
İkiz kardeşlerin doğdukları günden bu yana okulda ve askerde birbirlerinden ayrılmadıkları öğrenildi. İkiz kardeşlerini kaybetmenin acısını yaşayan Her iki ağabeyi de 3 dakika arayla kaybetmenin acısını yayan Mehmet Eryürek, “Ağabeylerim ikizlerdi. Aziz ağabeyim 13 ay önce mide kanseri nedeniyle tedavi görmüştü, ameliyat olmuştu. Diğerinin hiçbir şeyi yoktu. Aynı gün kalbi durdu aniden. Yoğun bakıma aldılar. Gece yarısı saat 03.00’te üçer dakika arayla vefat haberlerini ilettiler. Azizi ağabeyim hastaydı yatıyordu zaten ama Aziz ağabeyimin hiçbir şeyi yoktu. Zaten öyle dünyaya gelmişlerdi, birlikte de göçtüler. Nasıl başladıysa öyle bitirdiler” dedi. 3’er dakika arayla yaşamlarını yitiren ikiz kardeşlerin cenazeleri Derince Merkez camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Derince Mezarlığı’nda yan yana toprağa verildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<