banner359

5 Yaşında Uludağ’ın Zirvesine Tırmandı

Bursa’da, biri 5, diğeri 10 yaşında iki çocuk, Uludağ’ın zirvesine tırmandı.10 yaşındaki ilkokul öğrencisi Umut Özer ile 5 yaşındaki ana sınıfı öğrencisi kardeşi Ezgi Lale, babalarıyla beraber 2543 metre yüksekliğindeki Uludağ’ın...

31 Ekim 2015 Cumartesi 15:29
5 Yaşında Uludağ’ın Zirvesine Tırmandı
Bursa’da, biri 5, diğeri 10 yaşında iki çocuk, Uludağ’ın zirvesine tırmandı.
10 yaşındaki ilkokul öğrencisi Umut Özer ile 5 yaşındaki ana sınıfı öğrencisi kardeşi Ezgi Lale, babalarıyla beraber 2543 metre yüksekliğindeki Uludağ’ın zirvesine tırmandı. DOĞADER Dağcılık Kulübü’nün lisansli sporcusu olan küçük Umut üçüncü defa zirveye tırmanırken, minik kardeşi Ezgi ise ilk defa zirve heyecanı yaşadı. Minik dağcılar, yer yer karın hakim olduğu zirvede Türk bayrağının önünde poz verdi. DOĞADER yürütme kurulu üyesi olan babaları Şakir Özer, okulların tatil olmasını fırsat bilip çocuklarıyla beraber zirveye tırmandıklarını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<