banner359

6 Gündür Aranıyordu, Bakın Nerede Bulundu !

Nevşehir’in Avanos ilçesine bağlı Çalış kasabasında, Cuma namazını kılmak için evinden ayrılan ve 6 gündür kendisinden haber alınamayan Volkan Çalışkan, cami minaresinde bulundu. Avanos ilçesine bağlı Çalış beldesinde yaşayan 32...

31 Aralık 2014 Çarşamba 16:10
6 Gündür Aranıyordu, Bakın Nerede Bulundu !
Nevşehir’in Avanos ilçesine bağlı Çalış kasabasında, Cuma namazını kılmak için evinden ayrılan ve 6 gündür kendisinden haber alınamayan Volkan Çalışkan, cami minaresinde bulundu.
Avanos ilçesine bağlı Çalış beldesinde yaşayan 32 yaşındaki Volkan Çalışkan, 26 Aralık günü Cuma namazı için evinden çıktıktan sonra 6 gündür kendisinden haber alınamıyordu. Ailesinin başvurusu üzerine kasaba içinde ve çevresinde geniş çaplı arama yapan Jandarma ve Akut ekiplerinin aramaları sonuçsuz kalırken Çalışkan, bir vatandaşın ihbarı üzerine kasaba caminin minaresinde bulundu.
Su içmek için minareden inip şadırvandan su içerken vatandaşlarca fark edilen Çalışkan, olayın jandarmaya bildirilmesi üzerine buradan alınarak Jandarma Karakolu’na götürüldü. Çalışkan burada verdiği ifadesinde Cuma Namazı sonrasında merak ettiği için cami minaresine çıktığını ve burada başını duvara çarpması sonucu bayıldığını söyledi.
Çalışkan sağlık kontrolünün ardından ailesinin yanına döndü.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<