banner359

Adı "geniş emlak" bir de içine bakın

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, emlak danışmanlığı yapan Hüseyin Geniş’in iş yeri görenleri gülümsetiyor. 3 metrekarelik daracık dükkanın "Geniş Emlak" yazılı tabelasını görenler şaşırıyor.Hürriyet Caddesi’nde emlak danışmanlığı...

02 Şubat 2015 Pazartesi 17:06
Adı
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, emlak danışmanlığı yapan Hüseyin Geniş’in iş yeri görenleri gülümsetiyor. 3 metrekarelik daracık dükkanın "Geniş Emlak" yazılı tabelasını görenler şaşırıyor.
Hürriyet Caddesi’nde emlak danışmanlığı yapan Hüseyin Geniş, 3 metrekarelik işyerine soyadı olan "Geniş" tabelası astı. Kutu gibi dükkanda 2 sandalyenin yanı sıra bir para kasası bulunurken, tabelası ile vatandaşları güldürüyor. 56 yaşındaki Geniş, işini severek yaptığını söylerken, misafirleri ise çay içmeye geldiklerinde dükkana sığmadıklarından yakınıyor.
5 yıldan bu yana aynı yerde emlakçilik yaptığını anlatan Hüseyin Geniş,, "Yerimiz dar ama gönlümüz geniş. Soyadımız Geniş olduğu için adını Geniş koyduk. Mekanımız küçük olduğu için insanlar Geniş yazılı tabelayı görünce gülüyor. Espri konusu oluyoruz. Mekanımız küçük fakat her şeyimiz tamam. İşimi severek yapıyorum” dedi.
Müşterilerden Ali Karpat da,”Hüseyin bizim arkadaşımız. Tabelasında Geniş olarak yazıyor, fakat yeri dar. Çay içmeye geliyoruz, yağmurlu havalarda dışarıda kalıyoruz” diye konuştu.
Komşularından Ferhat Yanar ise,” Hüseyin ağabeyin adı Geniş, mekanı dar. Gelen geçen gülümsüyor” dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<