banner359

Afrin Harekatı’na Büyükorhan halkından büyük destek

Bursa’nın Büyükorhan ilçesinde Zeytin Dalı Harikatı’na destek için yürüyüş yapıldı.Orhan-ı Kebir Camii’nde şehitlerin ruhu ve görev başındaki güvenlik güçlerine destek vermek için Kur’an-ı kerim tilaveti ve mevlid-i şerif okundu....

17 Şubat 2018 Cumartesi 18:51
Afrin Harekatı’na Büyükorhan halkından büyük destek

Bursa’nın Büyükorhan ilçesinde Zeytin Dalı Harikatı’na destek için yürüyüş yapıldı.

Orhan-ı Kebir Camii’nde şehitlerin ruhu ve görev başındaki güvenlik güçlerine destek vermek için Kur’an-ı kerim tilaveti ve mevlid-i şerif okundu. Ardından halk Zeytin Dalı’na destek için jandarma karakoluna yürüdü. Programa Belediye Başkanı Hasan Taş, AK Parti İlçe Başkanı Üzeyir Tüfekçi, BÜGED Başkanı Emrah Seyrek, mahalle muhtarı, köy dernekleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Teşkilat olarak cepheye koşmaya hazır olunduğunu dile getiren Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Osman Maral, “Bugün ilçemizde gençlik kolları ve teşkilat olarak güzel ve anlamlı bir program düzenledik. Orhan-ı Kebir Camii’nde şehitlerimiz için mevlit okunduktan sonra halkımızla Zeytin Dalı Harekatı’na destek için Büyükorhan Jandarma Komutanlığı’na yürüdük. Davetimize icabet eden herkese teşekkür etmek istiyorum. Gerek duyulduğu takdirde teşkilat olarak cepheye koşmaya, devletimizin vereceği bütün görevlere hazır olduğumuzu bildirmek istiyorum” dedi.

Jandarmaya Kur’an-ı kerim, seccade ve Türk bayrağı verilerek program sonlandırıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<