banner359

Ahmet Hakan o fotoğrafa isyan etti

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında şiddetli tartışmalar yaşandı.Hukukçular Birliği Vakfı Başkanı Alaaddin Varol’un, İç Güvenlik Paketi tartışılırken gösterdiği Gezi Parkı protestoları sırasında çekilen...

19 Şubat 2015 Perşembe 11:52
Ahmet Hakan o fotoğrafa isyan etti
CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında şiddetli tartışmalar yaşandı.
Hukukçular Birliği Vakfı Başkanı Alaaddin Varol’un, İç Güvenlik Paketi tartışılırken gösterdiği Gezi Parkı protestoları sırasında çekilen bir fotoğrafa Ahmet Hakan sert tepki gösterdi. Gezi olayları esnasında kendisinin de orda fotoğraf çektirenlerden biri olduğunu söyleyen Hakan; “Ben de ordaydım” diyerek fotoğraftaki kişinin de kendisi gibi olay sonrası oraya giden ve fotoğraf çektiren biri olduğunu savundu.
Ahmet Hakan, "O adama şimdi 2 yıl 6 ay ceza verilecek mi otobüsün üzerinde fotoğraf çektirdi diye" diye sorunca Varol, "Verilecek Ahmet Bey” cevabını aldı. Hakan, bu cevap üzerine bunun bir haksızlık olduğunu vurguladı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<