banner359

Ak Parti İl Başkanlığı’nda yürütme kurulu belirlendi

AK Parti Bursa İl Başkanlığı’nda yoğun mesai sürüyor.Pazar günü Başbakan Binali Yıldırım’ın iştirakiyle yapılan AK Parti 6. olağan il kongresinin hemen ardından yönetim kurulu ile ilk toplantısını gerçekleştiren İl Başkanı...

28 Şubat 2018 Çarşamba 18:33 2018-02-28 18:57:38
Ak Parti İl Başkanlığı’nda yürütme kurulu belirlendi

AK Parti Bursa İl Başkanlığı’nda yoğun mesai sürüyor.

Pazar günü Başbakan Binali Yıldırım’ın iştirakiyle yapılan AK Parti 6. olağan il kongresinin hemen ardından yönetim kurulu ile ilk toplantısını gerçekleştiren İl Başkanı Ayhan Salman, hız kesmeden yürütme kurulunu da belirledi. Salman kongrelerinin hemen ardından 2019’da gerçekleşecek olan tarihi seçimler için hazırlıklarına başladıklarını belirtti. İl yönetim ve yürütme kurullarının oluşması ile birlikte çalışmalarını hızlandıracaklarının altını çizen Başkan Salman, şunları söyledi:

“Kısa zamanda gerçekleştirdiğimiz 50’ye yakın kongremiz ile partimizi hedeflerimize taşıyacak olan kadrolarımızı belirledik. İnşallah partimize ve teşkilatlarımıza yakışır şekilde şehrimizin her noktasında sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmamacasına çalışmalarımızı yürütecek, halkımızla her zaman iç içe olacağız. Partimizin ülkemizin önüne koyduğu büyük hedefler yolunda üzerimize düşeni hep birlikte yapacağız. Yeni yönetim ve yürütme kurullarımızın Bursamıza ve partimize hayırlı olmasını diliyorum.”

Son Güncelleme: 28.02.2018 18:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<