"ak Partililer Sandığa Koşarak Gider"

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, "Bizim dava arkadaşlarımız bayramlaşmaya da koşarak gelir, 10 Ağustos’ta sandığa da koşarak gider oyunu verir" dedi. Bayram tatilini memleketi Antalya’da geçiren Avrupa Birliği...

28 Temmuz 2014 Pazartesi 15:31
Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, "Bizim dava arkadaşlarımız bayramlaşmaya da koşarak gelir, 10 Ağustos’ta sandığa da koşarak gider oyunu verir" dedi.
Bayram tatilini memleketi Antalya’da geçiren Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Valiliği tarafından Antalya Kültür Merkezi’nde düzenlenen protokol bayramlaşma törenine katıldı. Antalya Valisi Sebahattin Öztürk tarafından karşılanan Çavuşoğlu, protokol üyeleriyle bayramlaştı.
Bakan Çavuşoğlu, daha sonra AK Parti Antalya İl Başkanlığı tarafından parti önünde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Törende konuşan İl Başkanı Mustafa Köse, vatandaşların bayramını kutlayarak, “İnşallah bu bayram dünyadaki mazlumların kurtuluşuna vesile olur. Bu bayram İslam dünyasının uyanışına vesile olur. İnsanlığın uyanışına vesile olur” dedi.
Bu bayramın önemi kadar Antalya’da 30 Mart’ta yaşanan bayramın önemli olduğunu hatırlatan Köse, şunları söyledi: “30 Mart yerel seçimlerinde çok büyük bir bayramı birlikte yaşadık. Antalya hizmetle buluştu. Bu Antalya için bir bayramdı. İnşallah 10 Ağustos’ta Antalya’da başka bir bayramı daha yaşatacağız.”
Bakan Çavuşoğlu da dava arkadaşlarının her zaman sevgi ve coşku içinde her yere ‘koşa koşa’ gittiğine dikkati çekerek şöyle konuştu: "Bizim dava arkadaşlarımız bayramlaşmaya da koşarak gelir, 10 Ağustos’ta sandığa da koşarak gider, oyunu verir. Birilerinin talimatı gibi ’Tıpış tıpış gideceksiniz’ emrivakilerinden dolayı değil, Türkiye’yi sevdiği için, liderini sevdiği için, güvendiği için, Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığı için koşa koşa sandıklara gidecek, oyunu kullanacak ve ’Ben de oyumu kullandım’ diyecek inşallah."
Antalya’nın 30 Mart yerel seçimlerinde Ankara’ya güçlü bir mesaj verdiğini ve bu gücün Cumhurbaşkanlığı seçimi için beklentileri daha da yükselttiğini kaydeden Çavuşoğlu, “10 Ağustos’ta Antalya Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan’a gereken desteği verecek. Buna inancımız tamdır” dedi.
Konuşmaların ardından Bakan Çavuşoğlu, milletvekilleri Hüseyin Samani, Sadık Badak, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse’yle vatandaşların bayramını kutladı. Aşırı sıcak nedeniyle törene katılan vatandaşlara dondurma dağıtıldı. Sıcak hava ve vatandaşların ilgisi karşısında Çavuşoğlu, zor anlar yaşadı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<