AK Partililer sevgi yürüyüşünde buluştu

Bursa’da Başbakan yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nun da katıldı "sevgi yürüyüşü"nde yüzlerce kişi Nilüfer’de adeta gövde gösterisi yaptı.Bursa’da seçime sayılı günler kala, Başbakan yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ve AK Partili...

23 Haziran 2018 Cumartesi 13:00
AK Partililer sevgi yürüyüşünde buluştu

Bursa’da Başbakan yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nun da katıldı "sevgi yürüyüşü"nde yüzlerce kişi Nilüfer’de adeta gövde gösterisi yaptı.

banner380
Bursa’da seçime sayılı günler kala, Başbakan yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ve AK Partili milletvekillerinin de iştirakiyle Nilüfer’de Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda sevgi yürüyüşü yapıldı. Yüzlerce kişi bulvar boyunca yürüdü. Yürüyüşte esnafı ve vatandaşları selamlayan Çavuşoğlu ve beraberindekiler, yürüyüşü tamamladıktan sonra çoşkulu bir şekilde dağıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<