banner359

Ankara ’’kayıp’’ Milyoneri Arıyor

Milli Piyango’nun çeyrek bilete çıkan büyük ikramiyesinin isabet ettiği Ankara’da gözler kayıp milyonere çevrildi. 2692160 numaralı çeyrek bileti satan bayi Tuğrul Güngör, bileti kime sattığını hatırlamadığını belirtti.Ankara’da...

01 Ocak 2015 Perşembe 18:10
Ankara ’’kayıp’’ Milyoneri Arıyor
Milli Piyango’nun çeyrek bilete çıkan büyük ikramiyesinin isabet ettiği Ankara’da gözler kayıp milyonere çevrildi. 2692160 numaralı çeyrek bileti satan bayi Tuğrul Güngör, bileti kime sattığını hatırlamadığını belirtti.
Ankara’da 12.5 milyon TL’nin isabet ettiği 2692160 numaralı bileti seyyar piyangocu Tuğrul Güngör’ün sattığı ortaya çıktı. Başkentte gözler kayıp milyonerin kim olduğuna çevrilirken milyonluk bileti satan Güngör ise büyük sevinç yaşadı. Daha öncede büyük ikramiyeler kazandıran Güngör, bileti kime sattığını hatırlamadığını belirterek, yılbaşı özel çekilişi için çok yoğun bir bilet satışı gerçekleştirdiğini söyledi.
Güngör bayi olarak büyük bir ekip ile çalıştığını dile getiren Tuğrul Güngör, büyük ikramiye isabet eden kişi adına çok mutlu olduklarını kaydetti. Ankara’ya büyük ikramiyeyi kazandırdıkları için mutlu olduklarını sözlerine ekleyen Güngör, “En azından bir insanı mutlu ettik” dedi.
Kendisinden birçok biletin satıldığını altını çizen Güngör, büyük ikramiyenin isabet ettiği kişiyi hatırlamasının mümkün olmadığını dile getirerek, “Kime çıktıysa hayırlı olsun” diye konuştu.
İlk kez yılbaşı ikramiyesi verdiğini, 23 yıldır piyangoculuk yaptığını 10-15 defa büyük ikramiye kazandırdığını söyleyen Güngör, büyük ikramiye kazanan kişinin kendisine teşekkür etmesinin büyük bir mutluluk olduğunu kaydetti.

“GÖNGÖR’ÜN EŞİNDEN İSTANBUL BİLETİ TEPKİSİ”
Ankara’da bir çok bayide satılan İstanbul biletlerine Başketlilerin yoğun talep göstermesine tepki gösteren Göngör’ün eşi ise şunları kaydetti:
“Ankara’da, İstanbul bileti arayan tüm Ankaralılara geçmiş olsun diyorum. Büyük ikramiyeyi buradan verdik. Kime çıktıysa hayırlı olsun, güle güle kullansın.”
Öte yandan yılbaşı özel çekilişinde amorti isabet eden vatandaşlar ise bilet bayileri önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

“ANKARA TALİHLİSİNİ ARIYOR”
Büyük ikramiyenin kime isabet ettiği ise Ankara’da merak konusu olurken, vatandaşlar biletin isabet ettiği ismi merak etmeye başladı. Birçok vatandaş büyük ikramiyenin çıktığı talihliye hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<