banner359

Asgari ücrete ek zam gelecek mi?

12 Mayıs 2022 Perşembe 10:12
Asgari ücrete ek zam gelecek mi?

Milyonlarca kişi asgari ücreti temmuz ayında zam gelip gelmeyeceğini merak ediyor. Sendikalar çağrı yapıyor. Hükümetten de peş peşe açıklamalar geliyor. Son açıklama ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin'den geldi. Zengin katıldığı canlı yayınında asgari ücrete temmuz ayında ek zam yapılıp yapılmayacağı yönündeki soruya "Bakanlarımızın bu konu hakkında çalışmalar yaptığını biliyorum." ifadesini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, TVNET'te  katıldığı canlı yayında  'Temmuz ayında asgari ücrete ek zam olacak mı?' sorusuna yanıt verdi."Bakanlarımızın bu konu hakkında çalışmalar yaptığını biliyorum. Çalışıyor arkadaşlarımız." diyen Zengin, "En azından bunun ne getireceği, nasıl bir maliyeti olacağı yönündeki çalışmaları bakanlıklarımız yapıyor." ifadelerini kullandı. Somut bir şey söylemeyi doğru bulmadığını ifade eden Zengin, "Bu konuda ilgili bakanların açıklama yapması lazım." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<