banner359

Asi Styla’dan Özgecan şarkısı

‘Asi Styla’ olarak bilinen Gaziantepli Taner Doğan, Özgecan anısına bir şarkı yazdı. Şarkı internette binlerce kişi tarafından beğenilip, paylaşılıyor. Gaziantepli ‘Asi Styla’ lakaplı Taner Doğan, Mersin’in Tarsus ilçesinde öldürülen...

19 Şubat 2015 Perşembe 10:12
Asi Styla’dan Özgecan şarkısı
‘Asi Styla’ olarak bilinen Gaziantepli Taner Doğan, Özgecan anısına bir şarkı yazdı. Şarkı internette binlerce kişi tarafından beğenilip, paylaşılıyor.
Gaziantepli ‘Asi Styla’ lakaplı Taner Doğan, Mersin’in Tarsus ilçesinde öldürülen Özgecan Aslan için şarkı yaptı. Doğan’ın Özgecan için yazdığı şarkı, sosyal medyada paylaşım rekoru kırarken, şu ana kadar 1 milyona aşkın kişi şarkıyı beğenmiş durumda. 2-3 günde binlerce kişi tarafından paylaşılan ve beğenilen şarkı, internette en çok dinlenen şarkılar arasında yer aldı. Taner Doğan yaptığı açıklamada, öncelikle tüm Türkiye’nin başı sağolsun diyerek, “Özgecan kardeşimiz bilindiği gibi Gaziantep’te Şehitkamil gibi annesinin pençesini açanlara karşı durduğu ve annesinin namusunu koruduğu gibi için öldü ve Şehitkamil lakabını aldı. Özgecan kardeşimiz de namusu için savaştı. O da benim gözümde şehit oldu. Bu Türkiye’yi sarsan bir olaydı bende Türkiye’nin sesi olmak istedim. İçimden geçenleri ve orada yaşananları konu aldım. Tabi ki biz onun yaşadığı acıları kaleme ve kağıda dökemeyiz. Özgecan’ı unutmayacağız ve unutturmayacağız" dedi.

İŞTE ÖZGECAN İÇİN YAPILAN ŞARKININ SÖZLERİ
Hayatımın yirmisinde ben küçük bir çocuktum. Benim adım Özgecan, okul yolunda vuruldum. Anne biraz anlatayım kızma ne olur masumum. Akşam eve gelmedim çünkü hayatta yoktum. Anlatayım dinle anne, her zamanki bi gündü okul saati bitti anne belki bu son günümdü. Bir otobüs geldi, bindim işte bilmeden. Bir kahpenin dölüymüş de şoför sandım harbiden. Bir baktım ki başka yola saptı şerefsiz, köpek; oysa bana göz koymuş nerde bunda adalet. Teslim olmadım ki anne, namus için savaştım. Sivri bıçak darbesiyle defalarca saplandım. Orada ölmedim ki anne, bir levyeyle vuruldum. Bir de söyle oldu anne, kesilmişti her kolum. Sonra bir ateş yakıldı, ben içine koyuldum. Çığlıklarım duyulmadı, ben sesimde boğuldum. Ben bir şehit oldum anne, namus için vuruldum. Dünyaya haykırışım kadınlık mı tek suçum? Şimdi herkes ayaktaymış. İsterim ki cennette başka Özge yanmasın, tek dileğim yürekten. Hayatımın yirmisinde darbe yedim felekten. Babam sen de ağlama ki üzülmesin meleğim. Toprak attılar üstüme, şimdi bir kabirdeyim. İzliyorum herkesi ben, çünkü şehitler ölmez. Anne, beni duyuyor musun? Bugün pazar değil, neden yıkıyorsunuz beni? Kıyafetlerim nerede? Bu beyaz örtü de ne anne? Çok sert, neden bir tabutun içindeyim. Kim bu insanlar? Neden gömüyorsunuz anne? Ben isteyerek yapmadım bunları anne, namusuma göz diktiler anne. Pis soğuk elleriyle dokundular bana, bağırdım çığlık attım kimse duymadı. Kimse yardım etmedi bana anne. Kendimi korumaya çalıştım, bileklerimi kestiler anne. Elimi kopardılar. Artık sana dokunamayacak mıyım? Ateşe attılar beni, yaktılar beni. Burası çok karanlık korkuyorum anne. Nerdesin göremiyorum, her taraf toprak kokuyor. Yağmur mu yağdı? Ben artık acı çekmiyorum. Artık sana sarılamayacak mıyım? Babamı koklayamayacak mıyım? Ya arkadaşlarım. Onlarla birlikte olamayacak mıyım? Anne sen beni bırakmazsın demi? Kızım, canım yavrum deyip sarılırsın bana demi? Anne ben seni asla yalnız bırakmam, sen de beni yalnız bırakmazsın demi. Ölmüş olsam da gelirsin ziyaretime. Burası çok soğuk anne. Üşüyorum, bir avuç toprak daha atar mısın üzerime. Burası çok soğuk anne. Üşüyorum. Bir avuç toprak daha atar mısın üstüme. Özgecan’a bunları yapanı Allah’a havale ediyorum. Bir Özgecan ölse de Özgecan’lar tükenmez.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<